Praėjusį savaitgalį, gegužės 18-19 dienomis, Riešėje vyko kasmetinės bendruomenės sporto žaidynės, kurios šiemet šventė jau penkioliktąjį gimtadienį. Nuo 2009 metų kasmet organizuojamas renginys ir šįmet nepaliko vietos nuoboduliui, suburdamas sportininkus ir žiūrovus iš visos apylinkės.

Renginys, vykęs dvi dienas, suteikė puikią galimybę ne tik pasivaržyti, bet ir praleisti laiką draugiškoje bei nuoširdžioje atmosferoje. Sportininkai varžėsi įvairiose rungtyse, o iš viso buvo išdalinti 80 medalių komplektų, simbolizuojančių sportininkų pastangas ir siekius.

Didžiulį įnašą į šio renginio sėkmę įnešė visi dalyviai, kurių azartas ir noras siekti geriausių rezultatų užpildė renginį neįkainojama energija. Taip pat, norime padėkoti Riešės gimnazijai už glaudų bendradarbiavimą ir galimybę naudotis visomis sporto infrastruktūros galimybėmis, kas buvo būtina rengiant tokio masto žaidynes.

Ypatingas dėkui tenka visai organizacinei komandai, kuri neatlygintinai skyrė savo laiką ir įgūdžius, kad šios žaidynės vyktų sklandžiai. Jūsų auka ir atsidavimas bendruomenės labui yra nepaprastai vertinami.

Taip pat norime padėkoti fotografui Matui Miežoniui, kurio užfiksuotos akimirkos iš renginio leis mums visiems išsaugoti šias nuostabias atmintis.

Dėkojame kiekvienam, kas prisidėjo prie šio renginio organizavimo ir vykdymo. Jūsų dėka „Riešės Bendruomenės Sporto Žaidynės“ ir toliau lieka svarbi mūsų bendruomenės dalis, skatinanti sveiką gyvenseną ir bendrystę. Iki kitų metų!

Gražina Zizienė

Tel.: 8 614 20545


Skaitliukas

600

Registruotų narių

20

Vykdomų projektų

20

Organizuojamų renginių

20

Veiklų ir būrelių

Paremkite

€20 / vienkartinė parama
  • Patalpų išlaikymui
  • Renginių organizavimui
  • Naujų narių pritraukimui
  • Veiklų rėmimui
  • Socialinei pagalbai
€50 / vienkartinė parama
  • Patalpų išlaikymui
  • Renginių organizavimui
  • Naujų narių pritraukimui
  • Veiklų rėmimui
  • Socialinei pagalbai

Bendruomenių įtinklinimo projektas

Kalendorius

Pr An Tr Kt Pn Šš Sk
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Renginiai / įvykiai

Riešės bendruomenės materialinei bazei stiprinti 2017 metais gautas finasavimas.

 

 

Riešės bendruomenė įgyvendina veiklas pagal Bendruomeninės veiklos stiprinimo projektų finansavimą.

 

Veiklos

Riešės bendruomenė organizuoja sporto, šokių, muzikos užsiėmimus, seminarus, edukacinius renginius. 

Laukiame Jūsų pasiūlymų, komentarų ir nuomonių.

Rašykite: veikla@musuriese.lt

Svetainę kurkime kartu!

Kviečiame prisijungti prie Riešės interneto svetainės pagyvinimo bet kokia informacija (su nuotraukomis ar be jų), kuri galėtų būti įdomi ir vertinga visiems mūsų apylinkių gyventojams. Informaciją siųskite el. paštu: svetaine@musuriese.lt, ji bus paskelbta nedelsiant.

Svarbios nuorodos

TGP reklama

TGP

Kartu su bendruomene

Prisijunkite!