🏇 Žirgų šventė su Riešės bendruomene ir GRILL Fiesta bei kitomis pramogomis!

Šeštadienį, rugsėjo 28 dieną kviečiame visus į Riešės didžiąją šeimos šventę – Žirgų šventę su grilio čempionatu ir pramogomis! Tai ypatinga diena gamtoje su kinkinių pasirodymais, gardžiais grilio patiekalais, gaiviais kokteiliais ir linksmybėmis visai šeimai.

Kas jūsų laukia?

🏇 Kinkinių pasirodymai ir vežimų lenktynės

Stebėkite įspūdingus kinkinių pasirodymus, kuriuose žirgai su vežimais demonstruos savo greitį, eleganciją ir galią! Tai ne tik sportas, bet ir gražus šou, kuriuo galės mėgautis visa šeima.

🔥 Riešės Grill Čempionatas

Nepraleiskite šanso paragauti gardžiausių grilio patiekalų **Riešės Grill Čempionate**! Grilio meistrai rungsis dėl **geriausio grilio meistro titulo**, o jūs galėsite ragauti ir balsuoti už savo favoritą. Šašlykai, burgeriai, daržovės – kiekvienas ras kažką savo skoniui!

🍸 Kokteilių zona

Atsigaivinkite gaiviais kokteiliais ir atsipalaiduokite po varginančios dienos, besimėgaudami gamta ir renginio atmosfera! Lauks įvairūs alkoholiniai ir nealkoholiniai kokteiliai, kad kiekvienas rastų ką nors pagal savo skonį.

🎨Vietos amatininkų mugė

Apsilankykite vietinių amatininkų mugėje, kur galėsite įsigyti rankų darbo dirbinių, papuošalų ir kitų unikalių gaminių iš mūsų bendruomenės kūrėjų.

🌱 Vietos sodininkų mugė

Ieškote šviežių daržovių, sodinukų ar augalų? Apsilankykite vietos sodininkų mugėje, kur galėsite įsigyti kokybiškų produktų tiesiai iš mūsų Riešės bendruomenės narių!

🍲 Suneštinis "balius"

Kviečiame į suneštinį "balių"! Atsineškite savo mėgstamus patiekalus ir užkandžius, kuriais galėsite pasidalinti su kitais dalyviais. Tai puiki proga susipažinti, pabendrauti ir kartu mėgautis įvairiais skanumynais.

🎯Mokama TIR pramoga

Ieškote šiek tiek veiksmo? Išbandykite savo taiklumą mokamoje TIR pramogoje! Tai smagi galimybė pademonstruoti savo įgūdžius ir praleisti laiką su šeima bei draugais.

🎶 Muzika su Egidijumi Zelvaru

Viso renginio metu jus linksmins Egidijus Zelvaras, kuris ne tik leis muziką, bet ir dalinsis savo kūryba. Jo muzika sukurs puikią atmosferą ir neleis nuobodžiauti!

🎠 Batutai vaikams (mokami)

Mažieji šventės dalyviai galės šokinėti ir linksmintis ant batutų, kurie garantuos jiems smagią ir aktyvią veiklą visos dienos metu. Batutų zona bus mokama, tad pasiruoškite šaunioms pramogoms.

Papildoma informacija:

🚗 Parkavimo zona: Prašome atkreipti dėmesį į pažymėtas parkavimo zonas, kad visi galėtų patogiai ir saugiai atvykti.

Nepraleiskite progos dalyvauti šioje ypatingoje šventėje – laukia įspūdingi kinkinių pasirodymai, gardūs grilio patiekalai, gaivūs kokteiliai, smagios vaikų pramogos, ir TIR pramoga!

🎯 Daugiau informacijos ir registracija: Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Svečiai

Daugiau informacijos apie veiklas: Facebook renginio sienoje.

🔥 Susitinkame Riešėje – pažadame, kad bus nepamirštama! 🔥

📸 Svarbu: Renginio metu bus fotografuojama ir filmuojama, o medžiaga viešinama, todėl dalyvaudami sutinkate su jūsų atvaizdo naudojimu viešinimo tikslais.

Laukiame jūsų visų ir kartu kurkime šiltus rudens prisiminimus! 🧡

Iki greito pasimatymo! 🥳

Skaitliukas

600

Registruotų narių

20

Vykdomų projektų

20

Organizuojamų renginių

20

Veiklų ir būrelių

Paremkite

€20 / vienkartinė parama
  • Patalpų išlaikymui
  • Renginių organizavimui
  • Naujų narių pritraukimui
  • Veiklų rėmimui
  • Socialinei pagalbai
€50 / vienkartinė parama
  • Patalpų išlaikymui
  • Renginių organizavimui
  • Naujų narių pritraukimui
  • Veiklų rėmimui
  • Socialinei pagalbai

Bendruomenių įtinklinimo projektas

Kalendorius

Pr An Tr Kt Pn Šš Sk
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Renginiai / įvykiai

Riešės bendruomenės materialinei bazei stiprinti 2017 metais gautas finasavimas.

 

 

Riešės bendruomenė įgyvendina veiklas pagal Bendruomeninės veiklos stiprinimo projektų finansavimą.

 

Veiklos

Riešės bendruomenė organizuoja sporto, šokių, muzikos užsiėmimus, seminarus, edukacinius renginius. 

Laukiame Jūsų pasiūlymų, komentarų ir nuomonių.

Rašykite: veikla@musuriese.lt

Svetainę kurkime kartu!

Kviečiame prisijungti prie Riešės interneto svetainės pagyvinimo bet kokia informacija (su nuotraukomis ar be jų), kuri galėtų būti įdomi ir vertinga visiems mūsų apylinkių gyventojams. Informaciją siųskite el. paštu: svetaine@musuriese.lt, ji bus paskelbta nedelsiant.

Svarbios nuorodos

TGP reklama

TGP

Kartu su bendruomene

Prisijunkite!